My Items

I'm a title. ​Click here to edit me.

En vän möte

En vän möte

Det så positivt att träffa en vän som ger positiva uppmunteran i ens liv. Idag träffade jag min vän och åt middag med henne. Jag var inte postivt inställd för min utbildning men när jag berättade för henne hon sa att det var så roligt. Du borde fortsätta med det och vi pratade om interior design. Vi tittade på lönstatiskt och om vad man få jobb på byggutformning utbildning. Min vänner i universitet sa det svårt och sänkte min förtväntan på utbildning men min vän var väldigt positivt. Jag vill fortsätta med utbildning och uppmuntera mig själv. Dessutom min rädsla bliv mindre. Jag vill vara med sådana vänner. Jag har laborationrapport imorgon och vill skriva så bra så möjligt med min studiekamrat. Sedan tänker jag börja rita byggnaden plankarta och sektion. Det så dåligt att vara med vänner som sänkr ens förväntan. Jag är glad för att hittade en vän som henne i min utbildning.

Utseende fixerad

Utseende fixerad

Idag gick jag ut till Ica. Jag förberedra sånt rent och minimalist look. Jag gillar denna look och önskar någon gång gå ut med så här look men svart byxor till. Dessutom dra det på min självkänsla att inte ser bra ut även när jag köper mycket kläder men känner att jag har inte denna looken. Median har påverkat vår självkänsla. Jag känner mig mindre än andra och osäker för att jag kan inte ser bra ut. Kanske andra människor kommer inte säga det till dig och ser dig på annolunda sätt. Det indre röst som säger tvärtom. Att vara avundsjuk på dessa tjejer som klä sig perfekt och har perfekt kropp är det känsla jag känner nu. Jag vet inte hur jag ska bli av med det. Det hjälper inte att köpa många kläder ändå jag känner mig avudsjuk. Det kommer alltid ny mode som snyggare än det gamla. När jag gick ut tittade jag på andra klädstil och tyckte att jag inte kunde klä mig som dem. De var finare och enkla än mina klädstill. Det fanns också andra som inte hade bra klädstill men jag tänkte inte på de. Jag bara letar efter de som är snyggare än min still inlägg mig. Jag hoppas jag går ifrån den här cirkeln ich leva mitt liv bortom utseende men så är min verklighet.

En ny dag en ny upplevelse

En ny dag en ny upplevelse

Livet full av upplevelser. Vi får nya intryck som omvandlar vår vardag. Idag var jag på universitet för att påbörjar på en kurs som förbereder oss till programmet inom byggutformning. Min syfte var inte att komma in men livet vänder på olika sätt och lede mig till denna program. Jag har sökt till medicinska sekreterare flera gånger men kommit inte in. Då testade jag söka till andra program som farmaceut och ekonomi utbildning men till sist kom jag in i byggutformning. Byggutformning var inte min första prioritering men jag gillar att rita och konstruera byggnad därför jag sökte dit. Nu när jag kommit in började jag med läsa matematik. Jag redan kan det men behöver öva på. I klassrummet svarade jag på det frågor som lärare ställde och kände mig duktig. Dagen efter när jag slutade lektionen på vägen ut från universitet byggnaden träffade en tjej. Hon sa du verkade bra på matematik men jag är inte så bra. Jag sa jag har redan läst matematiker programmet. Sedan hälsande hon för väl och sa man behöver studera hem. Jag kände mig glad till dess och insåg att enda människa kan lyfta din vardag och ger dig verkligen ny aupplevelser. Jag glömmer allt jag grubblade om och allt negativa i mina tankar. Jag blev glad tills nu. Den tiden som jag kände mig begränsad i denna samhället omvandlas till det positiva. Om jag tänker efter de dagar som jag grubblade och tänkte negativa tankar ändrades allt på en sekund. Jag fattar inte att en enda människa kan lyfta dig eller sänka dig på en minute. Därför från nu och längre fram ska jag se positiv på allt som jag gör.

Oron

Oron

Ovishet om framtiden och många andra situationer i vardagen oroa oss. Det förhindra oss att fokusera på nuet. Situationer kan vara att inte hitta jobb eller att de kära går bort. Vi är fast vid livet och att oroa sig om döden leder ingen vart. Det är bättre att njuta av livet och göra något med det. Att göra något positiv varje dag berika vårt liv och vi blir nöjda. Dessutom vi ånger inte att i slutet av livet. Däremot att har en tron är viktigt och tron på att det skriven i himmeln dvs ödet som bestämmer. En citat som säger att vi människor kan kämpa och kämpa med vad vi vill men det som skriven till oss kommer sker oavsett hur vi försöker. Här kommer lösning till oro hantering. Sysselsätta på något nyttigt Att fylla på något nyttigt och kreativ är viktig exempelvis syr eller organiserar gardrobben. Då undviker du att tänka så mycket på det som oroa dig. Att har ingenting att göra skapa känsla av tomhet och känslor kommer över en. Det bra att testa på något även om du känner inteför det, att går till prova på gym lektion är roligt sak att göra. Lyckohormonet steger upp och vi känner oss lyckliga. Saker som man ska göra ska inte vara så stora så att man kan ha kontroll över och inte känner jobbiga. Det som skapa oro är att sitta vid dator och mobiler och titta på sociala medier. När vi titta på sociala medier och jämför oss med andra skapar negativ bild av oss själv. Kanske vi har inte gjort något med vårt liv jämfört med andra som reser och studerar höga utbildningar. Då oroa oss mycket mer. Ibland tänker vi komma till målet utan att gå genom vägen dit.

Känsla att falla

Känsla att falla

Känslan att falla från berget är ganska skrämade. Det behöver styrka och mod men jag menar inte det bokstavligen. Jag menar att när man kämpa kämpa till det högsta men en dag orkar man inte mer. Man blir utbränd och allting känns meningslöst eller svårt att uppnå. Det är vad jag har känt mig. Jag ursprungen från irak. Har varit det duktiga i skolan i irak med hjälp av mina föräldrar. Sedan flyttat till sverige och började från noll och fick kämpa med skolan tills jag orkade inte mer. Det är säkert många invandare har känt sig så. De har varit duktiga i skolan i deras hemland och kom ut med bra utbildning och när de flyttade till sverige fick dem kämpa ännu mer. Särskild de vuxna. Jag vill bara säga att det är ok att inte har höga förväntningar på sig men gör så gått man kan och leva livet lite mer. Hitta kompisar och ta hand om sig och tycker att man det man gör är roligt annas funkar inte att fortsätta framåt.

Känsla att leva isolerad

Känsla att leva isolerad

Hur att leva i Sverige med invandrar bakgrund. Personligen tycker jag det är svårt. Jag tycker att människor här i Sverige mer försiktiga. Det gör att jag också blir försiktigt. Jag har levt i Sverige 17 år. Jag tycker fortfarande svårt att hitta svenska kompisar. Vi delar inte så mycket gemensamt intresse. Jag har gått skolan och universitet i Växjö. Jag undrar vilka er svårigheter. Ni kan delar med er men jag här beskriver personligen erfarenhet av det. Den första rädslan från det okända. Jag känner rädslan för att pratar med människor. De kan kanske avvisa mig. Dessutom känner jag inte till deras bakgrund. Jag behöver känna personen tillräcklig för att kunna prata. Dessutom i visa miljöer det är vanligt att hålla kontakt med människor än andra miljöer exempelvis i skolan. I skolan vi känner inte till varandra men vi nyfikna av varandra och hålla kontakt. Det andra det svenska språket. Jag kommer kanske uttala visa ord fel och min mening byggnad inte alltid korrekt. Jag behöver lyssna mycket på svenska språket genom ljudböcker och kommunikation. Då lär jag mig vad jag bör säga. Språket svårighet kommer att försvinna jo mer man träna på det. Sedan om man har krets kompisar som man är bekväm och kommer från samma bakgrund dvs. man delar samma språk. Då blir det svårt att komma ur det och skapa en nya kompisar som man talar svenska med . När det gäller mig jag isolerar mig i det bekväma och har bara arabiska kompisar. Jag skulle kunna gå på kurs och hitta de nya kompisar men jag blyg, att tar första steget till kommunikation kräver mod. Jag förlorar ingenting på det men det lätt sagt än gjord.

Oil and Gas

Oil and Gas

China agreed to buy up to 22 million barrels of oil from the United States during August and September, and sources talked about 32 million barrels, the purchase through Chinese government companies, especially Petrojabna, for the Sinopec refinery, tentative bookings of up to 12 supertankers (crude transport ships) each with a capacity of 2 million barrels, and the American side The crude exported are Occidental, Equine and Vital. Chinese demand for oil has increased as a result of easing quarantine measures and opening up the economy. China is one of the largest importers of crude oil, gas and products from the United States of America despite the trade war between the two countries.

A plane to Washington, and Iraq between two places

A plane to Washington, and Iraq between two places

What is constant, in the last decade and a half, is that Iranian Iraq is inevitably burnt and economically stifled, and the American Iraq is inevitably burning and unstable. This is what should be in the mind of the Iraqi administration heading to Washington. The difficult balance between the Iranian and American spheres of influence should be the goal, while controlling this rhythm: Perhaps, and I say maybe, the files will calm down a little, especially with the economic blockade on Iran and an attempt to give it additional breaths, or exceptions in the energy file and the Iraqi import of it, or Attempting to resolve the security tensions with the factions, and scheduling the American withdrawal. It is the government of the last chance, for a political system whose validity has expired, especially with the major breach that Tishreen has made, throwing the stone into the pool of political stagnation, and Al-Kazemi's opponents know this before his friends, that it is the last, fragile opportunity that is being pressed by gigantic pressure, the least of which is the drop in oil prices and Corona . The upcoming US presidential elections will determine many of Trump's priorities in Iraq, and this is a point that can be played on to a large extent. May this Washington trip provide an accomplishment for the truce between the American-Iranian war, which is taking place in our afflicted countries!

Dagens känslor

Dagens känslor

Varje dag upplever vi känslor, negativa eller positva och utifrån de vi beslutar oss olika saker. Jag vaknar på morgon och kände mig som vit blad som jag fyller med känslor av glädje, ledsen och rädslan. Det beroende på vem jag pratar med eller på vilka tankar jag har. Ibland tankar och drömmar för framtiden som påverkar min känslor. Ser jag positiv på min liv eller negativt. Tittar jag på det negativa sida eller det positiva. Känslor påverker på vår självförtroende. I boken 5 sekundsregel hjälper det mig att posha mig ur min säkra sida genom att inte skapa ursäker utan att göra det oavsett känslorna. Känslor av oro är det hjärna som skapar för att vara på säkra sida. Jag ska blir arlig mot mig själv och säga att skrivande är min största osäkerhet men jag vill övervinner det och omvandla känslor av obehag att skriva fel till att acceptera det. Min skrivning är inte perfekt men jag kommer att jobba med det och påminner mig att jag är inte perfectionist. Jag vill att läsare hitta fel och tycker att jag gör modigt steg. Att ha mod är viktigt i livet. Jag hoppas att ni vill följa med mig i min resa. Denna websida kommer innehålla olika texter och jag kommer då och då skriva modigt texter.

How to spice up your business presentation

How to spice up your business presentation

This is your blog post. Great looking images make your blog posts more visually compelling for your audience, so choose media that really wows. Adding fun and compelling videos is another great way to engage your audience and keep them coming back for more. Want to spice up your post with a gallery? It’s never been easier to customize your content and captivate your readers. Your blog comes with many beautiful design options. Click Designs to choose the one that’s right for you. To show and hide details from your blog, like the Author, Likes Counter, and more - head to Settings. Readers can easily share posts on social networks like Facebook and Twitter and view how many people have liked a post, made comments and more. #BusinessPresentation #PublicSpeaking

Team work: 10 tools to ensure successful collaborations

Team work: 10 tools to ensure successful collaborations

This is your blog post. Blogs are a great way to connect with your audience and keep them coming back. They can also be a great way to position yourself as an authority in your field. To edit your content, click Manage Blog. From the Dashboard, you can edit posts and also add brand new posts with ease. Want to help visitors explore more content? Create categories. When you write a post, you can add it to up to 3 categories. These categories appear in your blog’s navigation menu, so choose categories that cover the main topics of your blog, e.g., Food, Fashion, Travel, etc. For easy navigation, it’s best to keep your category names short – 1 to 2 word titles. For a clean look on your blog’s navigation menu, we recommend 7 categories max. #Collaboration #BusinessStrategy

7 business strategy tips from successful entrepreneurs

7 business strategy tips from successful entrepreneurs

This is your blog post. To really engage your site visitors we suggest you blog about subjects that are related to your site or business. Blogging is really great for SEO, so we recommend including keywords that relate to your services, products or industry within your posts. It’ll make it easier for people to find you on the web. Ready to delete this post and add your own? Go to Manage to open your Dashboard and click on the 3 dot icon ( ⠇), then click Delete Post. You can also head to Settings > Manage Blog and delete any post from there. Now you are ready to create a blog post of your own! Look for the Create New Post button to start crafting your own stunning blog content. #BusinessStrategy #HintsampTips